Monday, December 18, 2006

Bapak Romanticism

Sayang
selamat malam

Sayang
selamat tidur

Sayang
mimpi indah
tentang kau & aku

Panggil namaku
sebelum tidur

Agar kuhadir
dalam mimpimu

Kita kan terbang di atas awan
berdua selalu berdua

Sayang, matikan enjin saya nak dengar bunyi violin.

Susahkah?

10 comments:

Pa'chik said...

ahh... tak paham. Aku memang bengap pasal prosa dan puisi.
Kenapa bunyik violin? ni lagu ke?

sri said...

Hari ini nak sumbang sesuatu utk Areyoung;

musim perubahan tak semestinya mengheret duka
musim berganti dan kita adalah kita
jika kecewa maknanya celaka
bukankah Tuhan berkuasa
ya, sila dengarkan violin itu...

sinaganaga said...

Sayang,
Engkaukah bulan di langit,
teman di malam yang sunyi,
untuk seorang penanti?

HA HA. Hampehhhh...

selipar said...

damn...
memula ok dah... pastu masuk je violin aku dah fail dah... tak boleh nak feel...

Qasseh-Hati said...
This comment has been removed by the author.
Qasseh-Hati said...

Bukan violin usang tu dah lama tak berbunyi ke?

MaMan said...

ngaa ngaa ngaa nangis!

oe~ said...

sayang seribu kali sayang...

Fairul Nizam said...

Sayang,

Boleh perlahankan speakermu
Tika tidur
Yang bunyinya seperti motorbot
Berkuasa tinggi

Takpelah.
Macam mana kuat dengkurmu
Atau berapa banyak air liur basimu
Tumpah
Kau tetap manis
Di kala pagi

Hehe. Aida, nice one. Yang atas tu saja-saja aja ya.

areyoung said...

Pa'chik ~ Mana ada bengap, pandai je tu? ; )

Sri ~ Tima kaseh kak ; )

Naga ~ Bapakk romantik.. ha ha

Selipar ~ Apasal sebut2 empangan kat sini nih ; )

Kaseh ~ Biola tu masih berbunyi, kali ni sbg penghargaan kpd Titiek Puspa ; )

Maman ~ Tau, maman mmg sensitif ; )

Oe ~ Semoga awak bahagia & sayang ; )

Roy ~ Envy your cheritera, tapi susah nak mengomen ; )