Friday, June 27, 2008

lucky me

Aku dah lupa sama ada aku pernah menang apa-apa lucky draw sebelum ni. Puas aku cuba imbas dan selak kenangan termasuk masa sekolah dulu, tapi masih tak ada apa yang dapat aku ingat.


Kesimpulannya, memang tak ada kot ;P


Maka, semalam adalah hari yang bertuah apabila nama aku diumumkan sebagai pemenang satu daripada dua hadiah lucky draw ketika menghadiri tugasan di Carcosa Seri Negara.

Alhamdulillah. Walaupun hadiahnya taklah se-grand mana tapi harap-harap ni pemecah ais untuk aku terus bertuah dalam lucky draw yang lain lepas ni. Kui Kui.


















LG's portable DVD player

15 comments:

Delly said...

wow...congrats my dear!!

ah tok said...

Tuah ayam nampak di kaki. Di mana kekuatan Hang Tuah?

kemat said...

wow..dapat dvd palyer kira betul2 lucky nie..

Pa'chik said...

okei la neh... aku tak penah sekali pun dapat lakidro nih... hahah...

Hisham Salleh said...

hi u :)

sham pun kadang2 jek dapat lucky draw. normally kalau dapat mesti ada lady kat sebelah hehehe

cik puan daun said...

ini adalah best.. dan aku dengki sangat2.. ahahaha

wénkt said...

best2
nk gak

oe~ said...

suka tgk movie kan... dpt le movie player... cuba suke tgk banglow pulak... Insya Allah

sinaganaga said...

Wo ho ho! Haibatttt!

doff said...

ako selalunya masok kategori unlucky. kalau dapat pun sebab semua yang hadir memang akan dapat. ada la SEKALI tu aku LUCKY. teruja gila bila nama kena sebut. sengih manjang masa nak naik stage amik hadiah. hadiahnya, NESCAFE 3 in 1!!!! ape nyer cilakak la bagi neskepe 3 in 1 sebagai hadiah lucky draw???

kingbinjai said...

wohh!!!!! gerek siut!!!!

merapu said...

bdk2 cina jual dvd pirate biasa pakai tuh..bole buat bisness ni!

areyoung said...

delly ~ thanks. Tah bila dapat tengok sepi sesama ek ;P

ah tok ~ Tang tu la kot ;P

kemat ~ ermm

pa'chik ~ tu pasal ko tak penah join lakidro kot?

hisham ~ tu kalo tak dapat lucky draw pun kira lucky la kan ;P

cik puan daun ~ eh eh. bukan pengantin baru lagi best ke ;P

wenkt ~ nanti musti tiba turn u gak : )

oe ~ Hmm.. boleh pakai gak teori tu ;P

naga ~ HO HO!

doff ~ Hahah. Dah la siap panggil naik stage lagi ek? Ni musti kes penganjur tak dapat sponsor ni ;P

king binjai ~ makasey!

merapu ~ hmm...

meenzuleyka said...

wah...bolehla tgk bcd kaler langit kat off kan...tmpt i clear...jom

pacak said...

smart beb