Thursday, September 20, 2007

Saya jawab Che Zaila!

5 things in my handbag/bag~

1) Henfon SonyEricsson p910i
2) Dompet merah kundang
3) Buku nota 'cakna'
4) Pas pekerja ngan tali 'Fu-Yoh'
5) Lip gloss dah nak abis

5 things in my purse~

1) IC alamat Setapak
2) Lesen mandu yang dah banyak kali renew tapi tak pernah digunakan
3) Kad bank
4) Kad kredit
5) Uwang yang tak seberapa!

5 favourite things in my favourite room~

1) Tilam tebal
2) Katil luas
3) Bantal empuk
4) Cadar lembut
5) Air-cond yang berfungsi dengan baik

5 things I would like/love to do~

1) Pergi holiday
2) Bukak bisnes sendiri
3) Beli dan bawak kereta sdn bhd
4) Pergi salun
5) Makan Nando's Extra Hot Peri2

5 things I’m currently doing

1) Berpuasa
2) Cuba menjadi orang yang lebih penyabar
3) Kuruskan badan (yo-yo-ow!)
4) Memaki hamun pembunuh Nurin - BINATANG SANGAT!
5) :: speechless::

(al-Fatihah untuk arwah Nurin Jazlin)

15 comments:

meenzuleyka said...

hmmm i wonder 5 things I would like to do....yg gitu2 tu ala yg gitu2 tu, tak minat ke...kalau i, itu yg 1st

Rjuna said...

ces aku tag dulu tak jawab, siapa che zaila ni doktor? majistret? loyar?

Nampaknya Nazri jela yang sudi jawab, tu pun alahai penuh makian

aku hanya binatang jalang dari kumpulannya terbuang

areyoung said...

meen ~ ;P

rjuna ~ errr...dia editor ;P

kingbinjai said...

oi oi oi aku tak sangka kau pakai handbag ha ha ha

oe~ said...

5 things i dont like
-waiting
-jogging
-boring
-no money but go shopping
-and forget things

Pa'chik said...

kamu sedang puasa.. jangan memaki lelebih ye.. kekekek...

kel@mbu said...

Nando's Extra Hot Peri2? Ah. No!

Anyway, aku dah tau kau spesis lidah biawak. [maksud aku lidah tebal] =P

pakLong said...

still like to eat hot peri2 di nando ye?

blackpurple @ jowopinter said...

Promote Sony Erricson nampak?!

areyoung said...

king ~ kau fikir? haha

oe ~ YOU CAN ERASE SOMEONE FROM YOUR MIND. GETTING THEM OUT OF YOUR HEART IS ANOTHER STORY ~ Eternal Sunshine of the Spotless Mind ; )

pa'chik ~ kekekek..

kel@ambu ~ org utara ramai macam tu ;P

paklong ~ yus, masa kita makan bersama dulu, saya belum jatuh hati dgn nando's lagi ; )

blackpurple ~ sony ericsson sound lagi bagus dari nokia.. heheh

sinaganaga said...

5 favourite things in my favourite room~

1) Tilam tebal
2) Katil luas
3) Bantal empuk
4) Cadar lembut
5) Air-cond yang berfungsi dengan baik

???? Ermmmmm....

Laki kau mana?

areyoung said...

naga ~ dia bukan benda ;P

amyz! said...

Hey.. aku suka movie Eternal Sunshine of the Spotless Mind tu...

~inilah saya~ said...

Selamat berpuasa...

areyoung said...

amyz ~ samalah kita ; )

paklong ~ selamat berpuasa utk kamu juga : )