Thursday, September 06, 2007

Anatomi siapa

'Of course I knew. Wife always know..' kata isteri itu.

Dia bercakap sambil menahan getaran maha hebat di dalam dada paling dalam, untuk membalikkan imej tabah di cermin wajahnya.

Suaminya itu, ada membela seekor ikan di dalam penis.

Pembuluh penis suaminya dimasuki ikan itu ketika si suami bercuti bersama perempuan simpanannya di sebuah pulau.

Ternyata, isteri tidak memerlukan takdir untuk memaklumkan apa yang diperbuat si suami dibelakangnya.

'Once a manwhore, always a manwhore, right?'

19 comments:

Pa'chik said...
This comment has been removed by the author.
Pa'chik said...

ko cerita pasal deuce bigalow ke?
ke tiberius jefferson hicks, dia punya pimp
tak pun heinz hummer, gigolo with the most below...
atau Antione Laconte...
Atau lil' kim with his 3 inches?
:)

areyoung said...

pa'chik ~ ini cerita seorang isteri Pa'chik.. sapa tatau.

sinaganaga said...

Baru je kahwin - laki kau dah ternak ikan di dalam penis? Biar benar.

doff said...

haha. ko pun tengok? great huh.

"once a man whore always a man whore, right?"

;)

Nazri said...

Aku suka episod kali ini. Balance.

Dua2 gender ada peluang untuk buat kecurangan.

Tak kira lelaki dan perempuan, dua2 ekor jantina ini ada peluang untuk merosakkan hati jantina yang satu lagi.

Sudah tentu, untuk kau aida, sebagai perempuan, kau beratkan kisah gender perempuan.

"aku tak kisah jadi manwhore kalau aku lacurkan itu kepada 3 org hot"

Rjuna said...

husband also know what, if wife play-play with other man

not fish maa, its Sperma, u study or not, (see you write only you understand?)

man always naughty, woman always good, oh so typical, open your eyes babe

kingbinjai said...

macam mana ikan boelh masuk dalam tu? muskil betul aku.

oit oit ko rupanya di dalam klik! ya?! ha ha ha aku baru perasan

Pa'chik said...

sapa yang jadik manwhore tu?

teringat kata-kata deuce bila antione kata, "I'm a gigolo..."

"Gigo-who??"

"women pay me to give them pleasure..."

"I'm gonna kill my guidance councillor!" kata si deuce.

areyoung said...

naga ~ enche sudah lama kahwin. pernah terfikir untuk ternak?

doff ~ aku peminat berat cerita tu.

nazri ~ bila lelaki seperti kau, nazri berkata seperti itu, semua org terutama kaum engkau akan ketawa besar. kalau kaum aku katakan yang serupa, kau rasa itu kelakar atau jalang?

rjuna ~ found that u understand me very well ; )

kingbinjai ~ gambar lama tu ;P

pa'chik ~ err.. Mark Dane?

kingbinjai said...

gambar? gamabr apa? aku jumpa nama kau kat dalam klik! tu kat bahagian atas.

Nazri said...

Dunia memang tak adil.

Untuk nota yang lebih besar, tanya orang2 Palestin bagaimana dunia ini langsung tak adil dan yet diorang masih teruskan hidup.

Bila marah, nanti takutnya last skali rupanya kita marahkan TUHAN (dalam separa sedar).

sinaganaga said...

AreYoung,
Tapi, ikan tu benar-benar ada di dalam penis dia! Woaaa!

FaizalMukhtar said...

aku baru tengok re-run nye semalam. heh!

areyoung said...

king binjai ~ ops! ;P

nazri ~ kalau kita marah org yg buat kita marah takpe kan.

naga ~ ya. macam manalah binatang tu bleh idop ye?

faizal ~ kau belilah boxset. aku nk pinjam ;P

amyz! said...

Wow! aku suka topik ni. Haha. Magisnya, wanita memang ada sense untuk ketahui kecurangan suami.

areyoung said...

amyz ~ haha. kita memang special gitu!

Pegawai Khalwat said...

Ho ho! Aku lost!

areyoung said...

pegawai khalwat ~ me too!