Monday, March 12, 2007

Mengenang






Aku tengok Cinta semalam
(ya, aku selalu ketinggalan sesuatu yg bagus)

Akibatnya;

aku-menjadi-bodoh seharian.

13 comments:

Pa'chik said...

apahal ko jadik bodoh seharian weh?

Rjuna said...

Tengok CINTA leh jadi bodoh yek,

oh teringat kenangan lalu.

afza said...
This comment has been removed by the author.
afza said...

ketinggalan sesuatu yang bagus bukan bermakna tidak bagus

kingbinjai said...

aku dah beli cd cinta. tapi belum tgk. sebulan dah rasanya

areyoung said...

pa'chik ~ sbb aku berfikir yg bukan2

rjuna ~ kenangan yg mana, Cenderawasih?

afza ~ setuju ;)

kingbinjai ~ kalau beli yg cetak rompak, pastikan gambar & audionya memuaskan, kalau tak 'potong'!

p/s aku pun beli yg cetak rompak gak ;P

debikdebuk said...

"isteri bukan hak milik..tapi anugerah" (apa laa...isteri tu tanggungjawab laa..)

doff said...

aku tengok cinta, kat sebelah, kawan aku yang dari mula sampai akhir sob sob sob alahaiii

Pa'chik said...

oit cik muda, ko pegi la tengok citer mukhsin tu. lepas bagi la komen kau. mesti menarik.

INDERA KENCANA said...

Begitu hebat penangan Cinta?

13may said...

hehhe....

tuan tanah said...

Kamu baru tengok Cinta?

Saya dah tengok dah!!!

Hahahahah (gelak ria bercampur riak)

areyoung said...

debik ~ anugerah yg dipertanggungjwbkan laa..

doff ~ aku nangis part2 tertentulah.. hahah

pa'chik ~ aku nak gi tgk semalam tp last minute member bleh cancel plak.. hampa

indera ~ kamu pun tahu ;)

13Mei ~ Ni cite sedih laa..

Tuan Tanah ~ Mmg patut kamu bangga sbb kamu lagi 'advance' dr org kat sini.. heheh