Tuesday, July 18, 2006

Dihempap Roda

Bermula petang semalam bila si Maman terlupa bawa cd 507 untuk dapatkan signature So7 & aku keras / kepanasan kat ofis sampai jam 8.

Aku perlukan terapi Jasmine Woman pagi ni, tapi malangnya roda hidup ni sedang berada di bawah, jadi seeloknya aku duduk diam2 kat kubikel ni & belajar utk jadi orang yg bersabar & beryukur.

Huwoii, tolong jangan cakap banyak tepi telinga aku @ jap lagi aku hempuk ngan lighting board ni!!!

6 comments:

yusairi said...

hi aida, lama tak dgr cerita. sampai bertukar alamat blog. tak ajak pun pi blog baru ni. hehehehe.

vovin said...

bila kuar artikel pasal aku nih?

yusairi said...

:D

areyoung said...

Yus~ Ada jemput laa... kalau tak dijemput mesti yus tak sampai ke mari kan? ;)

Vovin~ artikel pasal kau? Ouh yaa... kaulah lelaki single tu kan.. hekhek. Cover Paris Hilton. Pasni aku masukkan muka ko plak eh.. pilih gambar

uderhood said...

Here are some links that I believe will be interested

onfoyou said...

I say briefly: Best! Useful information. Good job guys.
»