Sunday, May 04, 2008

Tolonglah beli

Aku dah agak dah.


Tak ada gunanya mintak tolong kat sini kalau yang datangnya tu setakat 3 orang. Nampak gayanya terpaksalah aku recce sendiri tempat-tempat makan tu, dan terbengkalailah lagi blog ni sepanjang pemergian aku nanti gamaknya.



Apa pun, ni ha. Gangguan Teksual terbaru dah keluar. Tolonglah beli. Harga tak mahal, RM20 jah. Jika mahu order, bagitahu saya tanpa segan silu menerusi emel honey_riezura@yahoo.com.sg atau sms ke 016-6106642. Dapat?

Sayang. Kalaulah tak kerana aku kena kerja semalam, dapatlah bertemu muka kali kedua dengan Abang Naga. Oh!

16 comments:

oe~ said...

ape bende ni... ubat lipas? racun lipas? kapsul kuat perisa lipas?

neeziee@separawaras.com said...

dah banyak yang terjual?

pipiyapong said...

wah buku baru..nak beli..! nak beli..!!

areyoung said...

oe ~ nak tau mesej alamat ya : )

neezie ~ boleh la ;P

pp ~ king of drum tak bagi free ke? ;P

Nazri said...

Kau kena faham situasinya yakni aku adalah lelaki cute pada malam itu.

Aku dan Naga berlainan genre.

areyoung said...

aku akur kau memang kiyut, nazri.

kalau tak, masakan aweks bergayut di pinggang sampai tak tertepis.

kan.

meenzuleyka said...

hmmm dpt bpe percent nih noh...

Nazri said...

"aweks bergayut di pinggang sampai tak tertepis."

Ish, buat apa nak tepis kalau dia nak gayut kat pinggang. Cuma tak boleh lama la, tak larat, dah tua.

Kumprinx said...

ahem.

Danielle_Corleone said...

haha. sya dah dpt free! :P xpa sya ganti akak jumpe abg naga. haha.

kingbinjai said...

alo alo kau dah jadi ibu ke belum?

sinaganaga said...

ni apa sebut2 nama aku ni?

areyoung said...

meen ~ dah habis dah pun :P

nazri ~ oh. kau sedar rupanya nazri? (kesat air mata)

kumprix ~ heheh ;P

danielle ~ tenkiuuu.

king ~ ;P

naga ~ salahkah? salahkah??

red1 said...

The book title sounds original and creative. If it is Malaysian, then i say seribu syabas!

Got some of my faith back.

farysaSINSabell said...

nak beli 1...

budak nakal said...
This comment has been removed by the author.