Tuesday, February 05, 2008

Rasakan!


Manusia memang selalu kalah dengan nafsu, walaupun tahu akan mendatangkan bahana pada badan.

Itulah yang berlaku apabila aku tak serik-serik makan Nando's dengan menu yang sama - 1/4 chicken (extra hot peri2) + peri chips & coleslaw walaupun tahu, akan sakit perut setiap kali lepas makan.

6 comments:

Pa'chik said...

hahah... makan je taim ada selera nih..
sekarang ni ramai jugak yang nak makan itu..., lepas tu sakit perut, buang merata-rata... hahah...

amyz! said...

ya. aku pun selalu sakit perut lepas makan nando's.

tapi...
sedapppppppp.....

kingbinjai said...

yang ini ek...memang merelakan je

areyoung said...

pa'chik ~ 'itu' apa tuh

amyz ~ satu waktu dulu, aku pernah kutuk nando's walaupun lebih tujuh kali makan kat situ sbb rasanya cam pelik. rupa-rupanya aku tak jumpa 'kombinasi' yang betul ;B

king ~ mmg direlakan ;P

oe~ said...

ada org kata makan je sementara boleh. esok dh tua dh pantang itu ini (kencing manis),baru nak meleleh air liur pun tak guna. Boleh pakai ke teori ni? x boleh kut...

areyoung said...

oe ~ tak boleh.. tak boleh.. ;P