Thursday, January 03, 2008

teringin

Aku ingin menulis tentang Kala Malam Bulan Mengambang, tapi nampak gayanya merenung kosong pada skrin pc ni jauh lebih mudah...

13 comments:

oe~ said...

cuba tukar tajuk.... 'bisa kala mengembangkan jari'.

meenzuleyka said...

Adakah kata-kata mu ini bermakna, KMBM tak besh...tidur lagi baik gamaknya...

Pa'chik said...

kalo ko tak tulis entri ni.. lagi mudah.. ekekeke....

blackpurple @ jowopinter said...

Ada baca komentar filem itu di kertas koran semalam. Macam menarik. Komentarnyalah....

sinaganaga said...

Kau ngandung dah ke? :)

Pa'chik said...

oit.. sokkabar kecik ko ada cover pasal cerita ni tak? hebah-hebahkan la weii.. tak pun pi amek gambar sekali...
http://rockybru2.blogspot.com/2008/01/sex-perverts-on-your-trains.html

Pegawai Khalwat said...

dah tengok?

aku dok tunggu zombie kampung pisang 2 dan estet.

kel@mbu said...

besh ke x besh.. kalu besh aku nk tgk..

areyoung said...

oe ~ haha!

meen ~ tak. bukan itu maksud aku. serius! ;)

pa'chik ~ betul. haha!

blackpurple ~ memang menarik. bagi akulah...

naga ~ semalam terbukti tidak ;P

pa'chik ~ dahh.. aku ada tulis psl filem ni di page 19 sehari selepas pra-tontonnya.

n fyi, aku sbnrnya dah tulis utk masuk dlm blog ni pada hari yg sama tapi bila segalanya m.i.a. semangat aku pudar memandangkan kerja lain yg banyak lagi menghambat.

pegawai ~ jgn dok tunggu yg belum keluar.. mai tgk yg ada ni dulu.. btw, aku tak sabar2 nak tunggu CJ7!

kel@mbu ~ best gak bagi aku

zizie ali said...

formulanya macam biasa: apa, bila, dimana, siapa, mengapa.

Pa'chik said...

apa daa.. bukan pasal cite bulan ni lah.. pasal pervert dalam train lah...
kalau ko klik SINI!!
ada info pasal ciri-ciri dua orang perverts nih...

amyz! said...

hahaha. aku suka cerita hero yang loser nieh. Haha.

areyoung said...

zizie ~ sudah. tapi aku main taruk saja ;P

pa'chik ~ oh pasal tu.. nanti aku tanya sama budak bongkar.

amyz ~ loser? tak baek taww ;P